KitabYurdu » Kitab » Louise L. Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi


Şeçilmişlər Louise L. Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi

Louise L. Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi PDF
ADI:
Düşünce Gücüyle Tedavi
REYTİNQ:
  • +19
MÜƏLLİF:
JANR:
DİL:
FORMAT:
ÇAP İLİ:
-
ÖLÇÜSÜ:
297 kb
Uzun zamandan beri, "Bilmem gereken her şeyi ilahi bir güç bana öğretti.", "Gereksinmem olan her şey bana gelecektir.", "Yaşamımda her şey yolunda gitmektedir." düşüncelerine yürekten inanmaktayım. Zaten bunlar yeni keşfedilmiş bilgiler değildir. İnsanlar bu görüşlere eskiden beri inanmaktadırlar. Tedaviye gereksinimi olan kişilerin yararına bu bilgileri bir araya toplayıp sizlere sunmak benim için dünyanın en büyük keyiflerinden biri oldu. Bu bilgileri, bildiklerimi bana hatırlatan müşterilerime bu alanda çalışan dostlarıma, öğretmenlerime ve beni insanlara yardım etmek amacıyla yönlendiren Kutsal Sonsuz Bilgi'ye ithaf ediyorum.

Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kitabımın ilk baskısını yazdığımda bugün aynı kitabın dördüncü ve geliştirilmiş baskısını yazacağımı doğrusu hiç düşünmemiştim. Binlerce kişi tarafından "küçük mavi kitap" olarak adlandırılan, yüz binlerce adet satılan, bu söz konusu yapıt birçok kişinin yaşamında olmazsa olmaz kitaplardan biri olarak yer almıştır. Düşünce Gücüyle Tedavi adlı kitabım bana sayısız kapı açmakla kalmayıp dünyanın her yerinde dostlarımın olmasını da sağladı. Gittiğim her yerde okuyucularım beni artık okumaktan yıpranmış ve yanlarından asla ayırmadıkları bu kitapla karşılıyorlar. Bu küçük kitap herkesi "tedavi" etmez. Bu kitap sizlere sadece içinizdeki yeteneği uyandırarak, kendinizi tedavi sürecinde size yardımcı olacaktır. Tam sağlıklı bir bütün olabilmemiz için bedenimizi, zihnimizi ve ruhumuzu dengede tutmamız gerekmektedir. Bedenlerimize iyi bakmak zorundayız. Hem kendimiz, hem de yaşam hakkında, zihnimizde her zaman olumlu düşünceler bulundu, malıyız.
Ve aynı zamanda da güçlü manevi ilişkiler içinde olmalıyız. Bu üç unsur dengelendiğinde yaşamdan sonsuz tat alırız. Bu kavramları kendi tedavimiz sırasında uygularsak, hiçbir doktorun ya da şifacının sağlayamayacağı kadar, iyilik sağlarız. Kitabın bu baskısında birçok yeni ek bulacaksınız ve daha fazla bilgi sağlamak amacıyla da yeni notların eklendiğini göreceksiniz. Hastalıklarınızın ya da rahatsızlıklarınızın bir listesini çıkarmanızı ve bunların zihinsel nedenlerini okumanızı öneririm. Hakkınızda size birçok şey öğretecek yolu bu şekilde keşfedeceksiniz. Birkaç olumlu ifadeyi seçerek üstlerinde bir ay boyunca çalışın. Böylelikle uzun zamandan beri süregeldiğiniz eski yaşam biçimlerini ve düşünce kalıplarınızı değiştirebilirsiniz.