KitabYurdu » Kitab » Psixologiya » Anthony Robbins - İçindeki Devi Uyandır


Şeçilmişlər Anthony Robbins - İçindeki Devi Uyandır

Anthony Robbins - İçindeki Devi Uyandır PDF
ADI:
İçindeki Devi Uyandır
REYTİNQ:
  • +100
MÜƏLLİF:
JANR:
DİL:
FORMAT:
ÇAP İLİ:
-
ÖLÇÜSÜ:
1.9 MB
İnsanların hayat kalitesi arasındaki farkı yaratan nedir? İnsanlar nasıl oluyor da sıfırdan zirveye tırmanabiliyorlar? Hayatın kontrolünü nasıl bir anda kendi elime alabilirim?
Hepimizin bir istidadı, bir yeteneği, kapısının açılmasını bekleyen bir dehası var. Bu belki resme veya müziğe yönelik bir yetenektir. Belki sevdiklerimizle çok özel şekilde ilişki kurabilmektir. Belki bir satış dehası, bir onarım dehası, içinizde ya da mesleğinizde ileriye doğru uzanma dehası olabilir. Ben bizi yaratan Gücün kimseyi kayırmadığı inancını seçmiş bir insanım. Hepimiz farklı yaratılmışızdır ama hepimize hayatımızı dolu dolu yaşayacak eşit fırsatlar verilmiştir.
1-Standartlarınızı yükseltin: Bir değişiklik yapmayı gerçekten istediğiniz zaman, ilk yapmanız gereken şey, standartlarınızı yükseltmektir.
Kendinizden beklentilerinizi değiştirin.
Hayatınızda artık kabul etmek istemediğiniz herşeyi bir liste halinde yazın. Kabul etmeyeceğim... tahammül etmeyeceğim şeyler...
Ne olmak istediğinizi de yazmayı unutmayın.
Kendi standartlarını yükselten ve sonra o yeni standartlara göre yaşayan, daha azını kabullenmemeye karar veren bir yığın kadın ve erkeğin başlattığı hareketlerin ne gibi sonuçlar getirdiğini düşünün. Tarih bize bunun listesini sunuyor. Leonorda da Vinci, Abraham Lincoln, Helen Keller, Gandhi, Martin Luther King, Rosa Park, Einstein, Cesar, Chevez, Soichira Honda.
Onların elinde var olan güç, sizin elinizde de vardır, ama ancak siz onu ele alma cesaretini gösterirseniz. Bir kuruluşu, bir şirketi, bir ülkeyi .... ya da dünyayı değiştirmek, kendinizi değiştirmekle ilgili o basit adımı atmakla başlar.
1-Stratejinizi değiştirin:
Sonuç elde edilecek stratejilerin en iyisine ihtiyacınız vardır.
Her durumda uygulanabilecek stratejilerin en iyisi, kendinize bir rol modeli bulmaktır. Sizin istediğiniz sonuçları şimdiden elde etmiş birilerini bulup, onlardan bilgi edinmektir. O kişilerin neler yaptığını, kilit inançlarının neler olduğunu, nasıl düşündüklerini öğrenin. Bu sizi etkin kıldığı gibi size zamanda kazandıracaktır.
Hayatta ne yapacağını pek çok insan bilir, ama bildiğini yapan insanların sayısı çok azdır. Bilmek yetmez, eyleme geçmeniz gerekir.
Hayatın çoğumuzu etkilediği beş alanında hakimiyet kazanın.
Qonaq Sadiq
Axtardığım bütün kitablar bir saytda sonsuz təşəkkürlər
  • 10 fevral 2017 02:08
  • Status:
EmilMeherremli
Qonaq Sadiq,Haqlisan  tesekkurler
  • 11 fevral 2017 16:41
  • Status: İstidafəçi xətdə deyil
Xuraman Mammedov
Bezi kitablar türkce deyilde azerbaycan dilinde olsa yaxşı olardı .Meselen bu kitab .


  • 22 iyun 2018 12:24
  • Status:
Turker
Turker
  • 0
Sagolun varolun
  • 21 noyabr 2022 04:39
  • Status: