KitabYurdu » Kitab » Dedektiv » Claire Seeber - 24 Saat


Şeçilmişlər Claire Seeber - 24 Saat

Claire Seeber - 24 Saat PDF
ADI:
24 Saat
REYTİNQ:
  • +13
MÜƏLLİF:
JANR:
DİL:
FORMAT:
ÇAP İLİ:
2016
ÖLÇÜSÜ:
1.5 MB
Hastaneye vardığımızda tepelerin arkasındaki ufukta güneşin ilk ışıkları belirmeye başlamış olsa da günümüz daha şimdiden gri geçecek gibi görünüyordu.
Bu günü kurtaracak hiçbir şeyim yoktu. Gözlerim kumluydu ve yanıyor, yorgunluk ve dumandan dolayı sızlıyorlardı. Onları ovaladım ki bu daha beter etmekten başka bir şeye yaramadı.
Ambulansta yanımda duran kadın bir şeyler dedi ama bir anlam veremedim. Söylediklerini anlayamıyordum. Cevap verirdim ama değil konuşmak yutkunamıyor-dum bile. Başım zonkluyordu, boğazım zımpara kâğıdı gibiydi, ağzımda kül ve suçluluk duygusunun tadı vardı. Kadının sabahlığı hâlâ üzerindeydi, pembe pelüş olsa da pembesinden pek eser kalmamıştı. Kadın solgun ve sersemlemişti, yüzünde gözyaşı izleriyle is lekeleri vardı. Ben de onun gibi görünüyor olmalıydım.
Nasıl göründüğüm umurumda değildi. Tek istediğim Emily’nin nerede olduğunu öğrenmekti. Bu konuda henüz hiç kimse bana bir şey söylememişti. Tam bir kargaşa yaşanıyordu, soru soracak ya da durumu izah edecek tek kişi yoktu; sadece şaşkınlık ve panik... Sonunda gelen polis de herkesi olay mahallinin dışındaki güvenlik şeridine toplamaya çalışmakla meşguldü. Alevler büyüdükçe katlanarak artan bir çaresizlikle izliyorduk. Yükselen alevler çitin üzerinden gözle görülebiliyordu, kara dumanlar ağaçların tepelerini sarıyor, yanan enkaz parçaları rüzgârda uçuyordu. Bizi zorla, ambulansın gelmesini bekleyeceğimiz, belediye binası gibi bir yere götürmelerine kadar izlemeye devam ettik.
Sağlık görevlileri çok geçmeden her şeyin açığa kavuşacağı konusunda bizi temin ettiler; hastaneye varınca akraba ve dostlarımızın akıbetlerine dair haber alacaktık ve şimdilik tek yapmamız gereken sabırla beklemekti: uslu bir kız olup sabırla beklemek.